Talent aantrekken

Werkgevers op netvlies van talent

Steeds meer werkgevers benaderen ons met de vraag hoe zij talent kunnen aantrekken. Werkgevers ervaren dat zij steeds meer moeite moeten doen, want kandidaten hebben tegenwoordig veel keus. Met name wanneer een concurrerend bedrijf gunstigere arbeidsvoorwaarden of een sterkere ‘Employer Brand’ heeft, is de keuze vaak snel gemaakt.

En in de toekomst zal het werkgevers nog meer tijd en energie en geld kosten om de juiste mensen te vinden. Dit is een wereldwijd probleem:
40 procent van de werkgevers geeft aan een tekort aan talent te hebben!

Nieuwe generatie werknemers

Met name in een sterk veranderende wereld met een nieuwe generatie werknemers is dit geen eenvoudige opgave. Deze nieuwe lichting verlangt van werkgevers dat zij voor hen belangrijke thema’s, zoals klimaat en energietransitie, agenderen en implementeren in toekomstige bedrijfsmodellen.

Talent in het hart raken

Niet voor niets helpen wij werkgevers met grensverleggende digitale innovaties om bij de tijdgeest aan te sluiten en op het juiste moment talenten in het vizier te krijgen.
Middels onze jarenlange ervaring op het gebied van Marketing en Communicatie kunnen wij snel vaststellen  waar de juiste talenten voor de organisatie zich bevinden en hen op het juiste moment in het hart raken. Dit doen wij zowel online als offline!

Mediakanalen

Wij maken gebruik van eigen mediakanalen om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten. Door op de juiste momenten en op aantrekkelijke locaties zichtbaar te zijn hebben wij al vele kandidaten weten te interesseren voor een baan bij diverse werkgevers.

Meer weten over Talent aantrekken?

Wij zijn in staat om voor iedere werkgever talent op te sporen. Voor meer informatie, neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer:

E-mail       : talent@digitalconceptsfactory.nl
Telefoon  : 010 – 786 56 84

© Copyright 2021 – Digital Concepts Factory BV