Ons aanbod

Marketing concepten op maat

Digital Concepts Factory (DCF) ontwikkelt, implementeert en evalueert met name op maat gesneden marketing concepten. Onze toegevoegde waarde blijkt uit het totaalpakket dat wij kunnen leveren. Een combinatie van strategisch advies en de volledige uitvoering van het programma, waaronder de volledige logistieke opvolging en de analyse na afloop van een programma.

Wij geloven sterk in onze marketingefficiency benadering als gevolg van de interactie tussen bedrijven en hun klanten. Tevens streven wij naar nauwe samenwerking met onze klantenkring en A-merk leveranciers. Wij streven altijd naar het beste resultaat voor alle betrokkenen, zowel voor bedrijven als voor klanten.

Elke klant is uniek

De ‘Brand Life Cycle’ staat bij ons centraal. Wij nemen de tijd om de klant, zijn activiteiten, zijn bedrijfsstrategie, merk en de lokale marktomstandigheden goed te leren kennen. Gedurende het gehele proces werken wij zeer nauw samen met elkaar.

Resultaat telt

Al onze programma’s zijn volledig afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen van de klant en de lokale marktomstandigheden. Digital Concepts Factory en de individuele klant werken nauw samen om tot het gewenste resultaat te komen: meer klanten, een sterker bedrijfsimago en een optimaal rendement.

Meer weten over onze werkwijze?

Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contactpagina.

Heeft u vragen?
Wij komen graag in contact met u.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer

    Uw toelichting