Een aantal kernwaarden zijn het hart en het succes van ons bedrijf en sturen ons handelen en onze visie op de wereld. Deze kernwaarden vormen de basis van wie wij zijn, hoe wij de wereld zien, hoe wij zakendoen en hoe wij onze diensten leveren.

Wij zijn er van overtuigd dat bij het zakendoen het van essentieel belang is te allen tijde respect te tonen en elke partner de gewenste aandacht te geven.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Wij geloven in beleving door
participatie en interactie

Voor het welslagen van een campagne is het van levensbelang dat de (potentiële) klant een merk op allerlei mogelijke manieren beleeft, zowel online als offline. Voor een consument moet de drempel om te participeren laag zijn. Daarnaast moet het ‘fun’-effect bij iedere campagne eruit springen. Tevens streven wij ernaar om campagnes competitief en ‘social’ te maken.

Wij geloven in cijfers

Wij meten campagnes op basis van ‘real time information’. Op basis van ‘real time information’ worden ingezette campagnes tijdig bijgestuurd om de juiste doelgroep zo efficiënt mogelijk te benaderen en te bedienen. Wij maken hier gebruik van onze Reflex Tools.

Wij geloven in kostenbewustzijn

Ons bedrijf zoekt altijd naar efficiency in de marketingmix. Wij zijn dan ook erg kostenbewust. Wanneer bedrijven en klanten samen gaan werken om elkaars behoeften op elkaar af te stemmen, dan leidt dit automatisch tot besparingen voor beide partijen. Namelijk aanzienlijk lagere marketingkosten voor bedrijven en lagere prijzen voor klanten. Het eindresultaat is zowel een tevreden bedrijf als klant.

Wij geloven in authenticiteit

Als bedrijf respecteren wij de culturele verschillen. Wij zoeken naar verschillen en bouwen tegelijkertijd aan nieuwe bruggen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een open en directe benadering. Wij staan met beide benen op de grond.

Wij geloven in betrouwbaarheid

Eerlijkheid is onze belangrijkste drijfveer. Het heeft geen zin om te hoge en niet realistische verwachtingen te scheppen. Onze relaties zijn dan ook gebaseerd op vertrouwen. Wij houden ons aan gemaakte afspraken.

Wij geloven in passie

Ons team aan medewerkers streeft naar zakelijk succes op de lange termijn. Wij gaan niet voor het snelle geld, maar voor een langdurige relatie. Wij zijn enthousiast over ons werk, onze collega’s en ons vakgebied.

Wij geloven in innovatie

Wij zijn innovatief ingesteld en zoeken altijd de beste oplossing. Dit doen wij door vooruit te lopen op nieuwe ontwikkelingen en behoeften.